Voimaa vanhuuteen -ohjelman raportit

____

Terveysliikunnan hyviä toimintatapoja – Voimaa vanhuuteen -kuntien posterit 2013-2015Kansikuva posterijulkaisu

Julkaisussa esitellään ohjelmassa mukana olleiden hyviä toimintatapoja iäkkäiden voima- ja tasapainoharjoittelusta, ulkoilusta ja liikuntaneuvonnasta. Sovella ideoita ja toimintamalleja käyttöösi.

Voimaa vanhuuteen -kuntien posterit 2013-2015

____

Voimaa vanhuuteen ABC – tehokas toimintamalli terveysliikuntaanABC kansi

Julkaisu kannustaa kuntien julkista sektoria, järjestöjä ja yksityisiä toimijoita hyödyntämään kymmenien kuntien kokemusta. Opas sisältää yksityiskohtaisen kuvauksen poikkisektorisesta verkostotyöstä ja mentoroinnista Voimaa vanhuuteen -kunnissa. Kuvausta täydentävät innostavat ja konkreettiset esimerkit ikäihmisten terveysliikunnan toteuttamisesta.

Voimaa vanhuuteen ABC – tehokas toimintamalli terveysliikuntaan

 

Vahvaksi vanhana – iäkkäiden liikuntakokemuksiaKansikuva vahvaksi vanhana

Liikunta voi tarjota vanhuuteen uuden alun, kokemuksia onnistumisesta, lisää itsetuntoa, uusia ystäviä ja paljon iloa. Vahvaksi vanhana -julkaisuun on koottu Voimaa vanhuuteen -toimintaan osallistuneiden iäkkäiden kokemuksia liikuntaharjoittelusta.

Iäkkäiden omien kertomusten lisäksi julkaisussa on mukana tuokiokuvia Voimaa vanhuuteen -kuntien liikuntatyötä tehneiltä sekä Pirkko Lahden mietteitä liikuntaan motivoitumisesta. Julkaisu on tarkoitettu kannustukseksi kaikille Voimaa vanhuuteen -haasteeseen tarttuville.

 Vahvaksi vanhana – iäkkäiden liikuntakokemuksia

 

Raportit 2005-2013